Felnőtt életünk egyik legfontosabb kapcsolata a párkapcsolat

A Kapcsolat Akadémia párkapcsolati tréningje olyan pároknak szól, akik megrekedtek, elfáradtak, a kapcsolatuk monotonná vált, és szeretnének ebből kimozdulni.

 A 2 napos tréning célja, hogy megértsük a mostani vagy korábbi kapcsolataink elakadásainak, megrekedésének az okait, melyek végül az elhidegüléshez vezettek. A tréning során foglalkozunk a sérelmekkel, ezek gyógyításával, a tiszta kommunikációval, szülői mintákkal, a kapcsolatok harmonizálásával.

 Tesszük ezt sok-sok gyakorlattal, hogy a tréning utáni hétköznapokban azonnal érzékelhető legyen a változás.

 Ha megvan a szándék arra, hogy tegyél magadért, magatokért, akkor itt a helyed. A döntést a változásra, változtatásra Neked kell meghoznod. Jelentkezés >>

 Az első nap hozzásegít ahhoz, hogy lásd, hol tartasz most a párkapcsolatot illetően. Megérted a korábbi viselkedésedet, és dönthetsz úgy, hogy változtatsz rajta.

Erre épül a második nap.

 A fókusz a mélyebben futó szülői minták megértésén, elengedésén, esetleges felülírásán van. Nagyon mély és szeretetteli gyakorlatok, meditációk segítik a folyamatot. A második nap központi kérdése a hogyan tovább? Együtt vagy külön?

Ha együtt, lehet- e ez újra intim, harmonikus, teljességet adó?

Ha külön, lehet-e az elválás méltó, emberi és tiszteletteljes?

Mit és hogyan tehetünk magunkért, egymásért és a kapcsolatért?

 A tréningen a múltbéli kapcsolatok dinamikáját ismerjük meg és gyógyítjuk, majd teremtünk egy új, boldogságot hozó  párkapcsolati mintát.

Maradjunk kapcsolatban!

[contact-form-7 id=”127″ title=”Értesítés”]