Mindenki vágyik az igazira. De milyen is az igazi? Mit jelent az igazi?

A párkapcsolat két ember kapcsolódása. A kapcsolódás egy folyamat első lépése. Ebben a folyamatban az történik, aminek történnie kell. A kérdés, hogy ki hogyan érkezik ebbe a kapcsolódásba? Hol áll nőként vagy férfiként? Mennyire van rendben magával? Hogyan érzi magát nőként, férfiként?

Szereti ezt a testet? Egyáltalán milyen mintát hozott genetikailag nőként, férfiként? Fontos, hogy ezekből a mintákból mik azok, melyek már nem szolgálják tovább, mert ugyan hozott DNS lenyomatok, de valójában csak lenyomatok. Ezek tisztítása nagyon lényeges.

Fontos, hogy nőként milyen anyai mintákat élünk. Fontos felismerni, hogy mi tartozik hozzánk valójában? Mik azok melyekről azt hisszük, hogy a mieink, de valójában csak hoztuk?

Apai vonalon ugyanezeket a kérdéseket nézzük meg.

Nőként lényeges, hogy az első érzelmek apához fűznek minket. Ezért lényeges az apához fűződő kapcsolatunk teljes átvizsgálása és gyógyítása.

Férfiak esetében anyához fűződik az első érzelmi elköteleződés, talán szerelem is. Van ennek egészséges és kevésbé egészséges változata.

A párkapcsolatok rendeződésében kifejezetten lényeges, hogy ezek a pontok tiszták legyenek, a sebek meggyógyuljanak, megértés legyen minden megtörtént eseményre.

 

parkapcsolodas

Fontos visszanézni a már megélt párkapcsolatokat ilyen szemmel. Mikor viselkedtem úgy, ahogy anyától láttam? Mikor választottam olyan férfit, mint apa volt? Mikor választottam olyan nőt, mint anya volt?

Ezeket a mintákat ismerjük meg először. Sokszor hisszük azt, hogy nincs más, hiszen csak ezt ismerjük.

A világ sokszínű, az emberek rendkívüli kreativitással alakítják a mártír szerepeket. Pont úgy, ahogy tanulták. Még először tetszetős is ez, de egy idő után fárasztó lesz. Elviszi az energiát.

A megélt sérülések pedig sokszor zárják be a szívet és zárják el az érzelmeket. A sérüléstől való félelem pedig egyre csak távolabb visz a női vagy férfi minőségünktől.

A hasonló hasonlót vonz alapján így aztán valóban a hasonló jön.

A párkapcsolat az egyik leghatékonyabb önfejlesztő lehetőség, mert a párunk tükröz és mutat. Ha tudatosság van, akkor ezek felismerése rengeteget segíthet.

Persze ez még sem olyan egyszerű, mert a magunk sajnálata nagyon jól tanulható és alkalmazható energia. És az az önigazolás is, hogy a párkapcsolat nehéz, és a férfiak manapság tisztességtelenek, és a nők is. Ami bent van, az van kint is, az jön kintről vissza. Mi más jöhetne??

Tehát az igazi érkezése attól függ igazán, hogy mennyire vagyunk készek szembe nézni, kitakarítani és meggyógyítani mindazt, ami ezt megakadályozza.

A párkapcsolat egy állandóan fejlődő folyamat, ami lehet szép és örömteli vagy pokoli és fájdalmas.

Maradjunk kapcsolatban!

[contact-form-7 id=”127″ title=”Értesítés”]