kapcsolatakademia kozos foto

Üdvözlünk a Kapcsolat Akadémián, kedves Látogató!

Ez a rész a bemutatkozásunkról szólna.

 Mégis úgy gondoltuk, nem untatunk Téged a szokásos felsorolással itt, hogy milyen egyetemeken, képzéseken és hány hosszú, terápiás munkában töltött éven keresztül jutottunk oda, ahol most tartunk.

 Sokkal fontosabbnak tartjuk azt megosztani Veled, hogy a Kapcsolat Akadémia alapja a kettőnk közötti barátságból indult szövetség. Tapasztalásaink és megéléseink a megfelelő időben vezettek össze minket. Hamar kiderült számunkra, hogy hasonló értékrenddel, gondolkodással, álmokkal és célokkal élünk.  Hasonló hivatást művelünk külön-külön is.

 Mindketten elhivatottságot érzünk arra, hogy a bennünk lévő tudást megosszuk másokkal. Szeretnénk megmutatni és megtanítani azt, ami nekünk sikerült.

 

“A Kapcsolat Akadémiát azzal a céllal alapítottuk, hogy időt, energiát és pénzt spóroljunk Neked azzal, hogy sok-sok fejlesztő módszer esszenciáját ötvözve hozzásegítsünk egy magas szintű rálátáshoz, megértéshez és változtatáshoz sorsodat, kapcsolataidat illetően.”

 

Bízunk abban, hogy a tréningjeinkkel mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy az emberek még inkább örömteli kapcsolatokban éljenek, és így a világ is egy jobb hely lesz.

Szeretettel várunk!

Bacsa Hédi & Nyiri Helga

Maradjunk kapcsolatban!